Nieuws

Cliniclowns

Bij Instore ID vinden wij het voornaam om ook andere (kwetsbare) mensen in onze samenleving te steunen en daarom hebben wij ervoor gekozen om de stichting Cliniclowns te sponseren met een jaarlijkse donatie en ondersteuning in natura vanuit onze dochterondernemingen E&N koeriers, Retail Construction ID en Led’s World ID. Denk hierbij aan evenementen waarbij er een vraag is naar transport, montage en/of ondersteuning door middel van vrijwilligers.

Wij voelen ons vereerd om te kunnen bijdrage aan zo’n bijzonder goed doel.Geef zieke kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier, dat is precies wat de Cliniclowns doen.

De CliniClowns zetten zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Search www.instoreid.nl

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)